Hinnasto

23.5.2015 alkaen

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Huom. Digitoimme ainoastaan itse kuvattuja/äänitettyjä tallenteita.

Emme tekijänoikeussyistä digitoi tallenteita, joilla on tv-nauhoitusta, musiikkia tai jotka on äänitetty radiosta. Edellytämme, että tilaajalla on tarvittavat oikeudet digitoitaviin tallenteisiin, kts. toimitusehdot.

KaitafilmitLähetys ja käsittelykulut erän suuruudesta ja liikkeestä riippuen 24 eur.


Säilytämme digitoitua aineistoa noin 4 viikkoa, jonka aikana lisäkopioiden tilaaminen DVD-levyistä on vielä mahdollista. Tämän jälkeenkin teemme lisäkopioita, kun toimitat DVD-levyn meille.


*1 Kaitafilmityön minimiveloitus (60 €) sisältää digitointia. Mikäli filmin digitoinnin laskennallinen hinta jää alle 60 euron, niin työstä veloitetaan minimiveloitus 60 € + filmikelalisä kelojen määrän mukaan + DVD-levyt sekä mahdolliset lisäkopiot ja äänifilmeissä äänilisä + liikkeen toimituskulut.


*2 Värinkorjauspakettiin kuuluu filmien läpikäynti ja värien ja kontrastin korjailu tarpeen mukaan. Joissakin tapauksissa kuvan paraneminen on merkittävää, joskus värejä ei saada luonnollisiksi.


*3 Kiintolevylle (esim. 500Gb) mahtuu n. 37 tuntia DV-avi-tiedostoja. Esim. 32 GB muistitikulle mahtuu n. 2 h 20 min. DV-Avi-tiedostomuotoista kaitafilmiä. Ilmoita tilauksen yhteydessä, jos olet MAC-käyttäjä.


*4 Erikoiseditoiti: Voit esim. tehdä erilaisia versioita kaitafilmeistäsi tarpeesi mukaan (mukana oltava yksityiskohtaiset ohjeet tai asiakas osallistuu itse editointityöhön paikan päällä Hämeenlinnassa).


Filmin kokonaispituusHinta
8 mm16 mm
0 min - 1 h 30 min 3,95 €/min 5,95 €/min
1 h 30 min - 4 h 3,45 €/min 5,45 €/min
4 h ja enemmän 2,95 €/min 4,95 €/min
Veloitus jokaisesta kelasta5,00 €/kela5,00 €/kela
Äänifilmit50,00 €
perusmaksu
+ 1,50 €/min
50,00 €
perusmaksu
+ 2,00 €/min
DVD-levy värikansilla25,00 €/kpl25,00 €/kpl
Minimiveloitus *160,00 €120 €
Mahdolliset lisäkustannukset:
Lisäkopiot 15,00 €/kpl
Jälkikäteet tilatut lisäkopiotEnsimmäiset kappaleet 25 €,
seuraavat 15 €/kpl
Ohjelmallinen
kuvan- ja värinparannus *2
50,00 € perusmaksu
+ 0,75 €/min
Filmien tallennus asiakkaan ulkoiselle kiintolevylle/muistitikulle *350,00 €/kiintolevy
Teippiliitos, kun filmi katkeaa 5,00 €
Erikoiseditointi *480,00 €/tunti

Lataa tästä muistitikkujen sekä kiintolevyjen hinnasto

Kaitafilmien pituuslaskennan ohje

Hintalaskuri kaitafilmien kopioinnista DVD:lle

Anna filmien kappalemäärä, valitse filmien tyyppi ja syötä kenttään kaitafilmien pituus minuutteina ja paina laske.

kpl filmiä, yhteensä minuuttia

Hinta: 0 €*

*Edellisiin hintoihin lisätään lähetys ja käsittelykulut 24 €/työ sekä mahdolliset lisäkustannukset esim. äänilisä.

Katso valmiiksi laskettuja hintaesimerkkejä!Alkuun

VideotLähetys ja käsittelykulut 24 eur.


Hinta sisältää DVD-levyn ja kotelon, joihin molempiin tulostetaan videonauhan otsikko. Mikäli samalta asiakkaalta tulee useita videonauhoja, niin laitamme normaalisti 2 - 10 DVD-levyä samaan koteloon. Normaalisti teemme yhden DVD-levyn / videonauha. Mikäli halutaan useampi nauha samalle DVD:lle, niin veloitamme siitä lisämaksun 5€/nauha


* Videonauhan korjaus: Nauhan liitokset, kotelorikot, jumitukset ym. Teemme korjauksia vain, jos samassa yhteydessä k.o. videonauhalle on tilattu digitointi.


** Nauhan tarkastusmaksu: Kun nauha sisältää materiaalia, jota emme kopioi tekijänoikeussyistä. Katsomme pikakelauksella nauhan läpi ja tarkistamme sisällön(merkitsemme kasettiin esim. TV-nauhoitus).


*** Videonauhojen digitointi ulkoiselle kiintolevylle tai muistitikulle. Hinta lasketaan videoiden todellisesta pituudesta + videonauhojen lukumäärästä + mahdollisesti tallennusmedioista ja erikoisnauhalisästä. Tilatessasi digitoinnin kiintolevylle ilmoita, jos olet MAC-käyttäjä.


**** Nykyään useimmissa tapauksissa riittää, että NTSC-formaatin videonauhat digitoidaan suoraan DVD:lle NTSC-formaatissa, koska useimmat uudet DVD-soittimet tunnistavat ko. formaatin


***** Voit esim. tehdä erilaisia versioita videoistasi tarpeesi mukaan (mukana oltava yksityiskohtaiset ohjeet tai asiakas osallistuu itse editointityöhön paikan päällä).

Nauhojen lukumäärä Hinta
1 kpl 40,00 €/kpl
2 kpl 34,00 €/kpl
3 - 5 kpl 29,00 €/kpl
6 - 19 kpl 27,00 €/kpl
20 kpl ja enemmän 24,00 €/kpl
Mahdolliset lisäkustannukset
Lisäkopiot 15,00 €/kpl
Jälkikäteet tilatut lisäkopiotEnsimmäiset kappaleet
25 €, seuraavat 15 €/kpl
Videonauhan korjaus * 40,00 €/kpl (+20 €, jos joudutaan vaihtamaan kotelo)
Nauhan tarkastusmaksu **5,00 €/kpl
Useamman nauhan siirtäminen samalle DVD:lle5,00 € lisäveloitus/kpl
Värilliset kuvakannet + DVD:n pinta25,00 € lisäveloitus/kpl
Järjestelmämuutokset
NTSC <-> PAL
20,00 €/kpl
NTSC-video -> NTSC-dvd ****
toimii lähes kaikissa uusissa DVD-soittimissa
10,00 €/kpl
Erikoiseditointi *****80,00 €/tunti
Betavideo, Betamax, Betacam SP, U-matic, MicroMV 20,00 € lisäveloitus/kpl
HD-video Blu-ray-levylle20,00 € lisäveloitus/kpl
Digitointi ulkoiselle kiintolevylle tai muistitikulle
(Tilatessasi digitoinnin kiintolevylle ilmoita, jos olet MAC-käyttäjä) ***
Kiintolevylle tai muistitikulle tallennus 50 € perusmaksu
Digitointi 17,50 €/tunti
Lisäveloitus jokaisesta nauhasta 6€/kpl
Lisäveloitus erikoisnauhoista
Beta, Betacam, U-Matic ja MicroMv 20 €/nauha

Lataa tästä muistitikkujen sekä kiintolevyjen hinnastoHintalaskuri videonauhojen kopioinnista DVD:lle

Syötä kenttään videoiden määrä ja paina laske.

Hinta: 0 €*

*Laskurin hintoihin lisätään lähetys ja käsittelykulut 24 €/työ sekä mahdolliset lisäkustannukset esimerkiksi lisäkopiot.

Katso valmiiksi laskettuja hintaesimerkkejä!Alkuun

DiatJPEG vai TIFF? TIFF-formaattiin (48 bit, pakkaamaton) digitoiduissa kuvissa on parempi värimaailma kuin JPEG-kuvissa (24 bit), mutta tiedostokoot ovat suuria. Yhden TIFF-formaattiin skannatun kuvan kooksi 5000 dpi:llä tulee noin 160mb. Tästä syystä ne soveltuvat parhaiten niille, jotka itse käsittelevät kuviaan ammattitason kuvankäsittelyohjelmilla. Huomioithan että kaikki kuvankäsittelyohjelmatkaan eivät pysty avaamaan 48 bit kuvia. Näyttölaite ja sen kalibrointi vaikuttavat myös katseltavan kuvan värisävyihin. Skannauksemme sisältävät automaattisen kuvankorjailun, jokaista kuvaa ei käsitellä erikseen. Useimmissa tapauksissa 2100 dpi JPEG-muodossa on riittävä.


Taulukossa näkyvät hinnat pätevät kehystetyille diakuville (5x5 cm kehys), jotka ovat valmiiksi katseluun soveltuvissa suorissa lippaissa Gepe Universal (yleisin peruslipas), Braun Paximat tai edellisiin lipasmalleihin sopivissa kaatolippaissa tai Gepe CS-lippaissa. Kuvatiedostoformaatti JPEG. Mikäli diat eivät ole em. lippaissa (vaan esim. kansioissa tai muuntyyppisissä säilytyskoteloissa), niin veloitamme jokaisesta diasta lipastusmaksun 0,50 €/kpl (mikäli lipastat diasi itse, niin katso ensin Lipastusohje). Yleistä on, että kaikkia kuvia ei ole kehystetty/lipastettu oikein päin eikä samalla logiikalla, tästä syystä emme ota vastuuta siitä, että kuvat ovat skannaustuloksessa oikein päin (mukana voi olla peilikuvia, jotka voi itse kuvankäsittelyohjelmalla kääntää).


Lähetys ja käsittelykulut 24 eur.


Vain 5 cm x 5 cm kokoiset kehykset. Työ talletetaan CD/DVD-levylle, muistitikulle tai ulkoiselle kiintolevylle. Kotelon kanteen ja levyn pintaan tulostetaan otsikko.


Mikäli diat halutaan skannata jollain muulla tarkkuudella, niin hinnoittelemme työn seuraavaksi suuremman skannaustarkkuuden mukaan.


* TIFF-formaattiin digitoiduissa kuvissa on parempi värimaailma kuin JPEG-kuvissa, mutta tiedostokoot ovat suuria. TIFF on kuvien tallennukseen käytetty häviötön tiedostomuoto. Tästä syystä ne soveltuvat parhaiten niille, jotka itse käsittelevät kuviaan ammattitason kuvankäsittelyohjelmilla


** KodakChrome-, Kodak- ja Fuji -filmeille. Skannauksen kalibroinnissa haetaan filmimerkkikohtaiset väriprofiilit skannauksen pohja-asetuksiksi.


*** Lipastaminen: Mikäli diakuvat eivät ole valmiina suorissa katseluun soveltuvissa lippaissa Gepe Universal (yleisin peruslipas), Braun Paximat tai edellisiin lipasmalleihin sopivissa kaatolippaissa tai Gepe CS-lippaissa, niin veloitamme digitointihinnan lisäksi lipastusmaksun lippaaseen laitosta ja poisotosta. Yleistä on, että kaikkia kuvia ei ole kehystetty oikein päin, tästä syystä emme ota vastuuta siitä ovat kuvat skannaustuloksessa oikein päin (mukana voi olla peilikuvia).


**** Tavallisesta televisiosta DVD-soittimella katselua varten kannattaa normaalityön lisäksi tilata ns. TV-levyke tai jos kuvia katsellaan taulutelevisiosta, jossa on USB-liitäntä, niin kannattaa tilata TV-muistitikku. Näillä olevat kuvat on pienennetty siten, että ne latautuvat nopeasti TV:n ruudulle. Kuvan pienennetty korkeus HD-TV:lle on 1080 pikseliä.


Erikoisehdot: Ongelmallisia kehystyyppejä tulee joskus skannattavaksi. Esim. valmiiksi kehystettyjen pahvikehyksissä olevien diojen ja vanhojen kokolasikehyksissä olevien diojen skannattavuus vaihtelee suuresti, suurimman osan pystymme skannaamaan ongelmitta, mutta osassa esiintyy ongelmia. Pidämme itsellämme oikeuden joko keskeyttää työ tai sopia asiakkaan kanssa työtä vastaava uusi hinta.

Diakuvien kokonaismäärä Skannaustarkkuus / dpi (pistettä per tuuma), tallennusformaatti JPEG
2100 dpi 2700 dpi 3600 dpi 5000 dpi
1-499 kpl 0,75 €/kpl 0,90 €/kpl 1,05 €/kpl 1,20 €/kpl
500-2499 kpl 0,70 €/kpl 0,85 €/kpl 1,00 €/kpl 1,15 €/kpl
yli 2500 kpl 0,65 €/kpl 0,80 €/kpl 0,95 €/kpl 1,10 €/kpl
kuvan likimääräinen koko pikseleissä (kuva vaakatasossa) 2890 x 1900 3720 x 2440 4960 x 3260 6890 x 4515
Pikseleiden määrä n.
(Mpx = MegaPikseliä)
5,50 Mpx 9,10 Mpx 16,20 Mpx 31,00 Mpx
Diakuvien lipastusohje

Diakuvatyön minimiveloitus (60 €) sisältää digitointia ja yhden DVD-levyn. Toimituskulut alk. 24 €

Mikäli asiakas haluaa skannauttaa diat jollain muulla tarkkuudella, niin hinnoittelemme työn seuraavaksi suuremman skannaustarkkuuden mukaan.

Lisäksi veloitamme:
DVD-levyke (mustavalko)20,00 €/kpl
Muistitikulle tallennus20,00 €/kpl
Värikannet ja väripinta, lisähinta25,00 €/kpl
TIFF-formaatti (värisyvyys 48 bit)*+0,50 €/diakuva
Filmimerkkikohtainen skannauksen kalibrointi**+0,50 €/diakuva
Mahdolliset lisäkustannukset:
Lisäkopiot 15 €/kpl
Lipastaminen ***0,50 €/dia
TV-levykkeet ja muistitikut ****0,10 €/dia
+20,00 € muistitikku, DVD

Lataa tästä muistitikkujen sekä kiintolevyjen hinnasto
Hintalaskuri diojen skannauksesta 2100 dpi- tarkkuudella DVD:lle

Syötä kenttään dia-kuvien määrä ja paina laske.

Hinta: 0 €*

*Edellisiin hintoihin lisätään lähetys ja käsittelykulut 24 €/työ sekä mahdolliset lisäkustannukset esimerkiksi lipastaminen.

**Yhdelle levylle mahtuu diakuvia 2100 dpi- tarkkuudella skannattuna n. 1000 - 1300 kpl kuvista riippuen.

Katso valmiiksi laskettuja hintaesimerkkejä!Alkuun

ValokuvatIrtovalokuvat

Lähetys ja käsittelykulut 20-24 eur/työ.


Irtovalokuvien skannaus 600 dpi. Kuvan maksimikoko 30,5 cm x 43,0 cm. Toimita muovitaskullisissa albumeissa olevat kuvat ilman albumeita.


Valokuvien lukumääräHinta
1-299 kpl 0,70 €/kpl
yli 300 kpl 0,60 €/kpl
Tallennus DVD / muistitikku20 €
Mahdolliset lisäkustannukset:
Lisäkopiot 15,00 €/kpl
Muistitikun hinta lisätään nettisivulta löytyvän hinnaston mukaisesti.
Yhden työn minimiveloitus60 €

Albumiskannaus (albumit, joista saa sivut irroitettua)

Sivun maksimikoko 30,5 cm x 43,0 cm. Albumin koko sivun skannaus 2,50 €/kpl (600 dpi). Tämä hinta on koko albumin skannaukselle, jolloin skannataan kaikki albumin sivut. Mikäli haluat poimia vain satunnaisia kuvia albumista, skannaushinta on tällöin 10€/kuva.

LisäoptiotHinta
Kuvien erottelu erillisiksi tiedostoiksi 1-299 kuvaa (kaikki albumin kuvat) 0,70 €/kpl
Yli 300 kuvaa 0,60 €/kpl
Tallennus DVD / muistitikku20 €
Mahdolliset lisäkustannukset:
Lisäkopiot 15,00 €/kpl
Jos albumin sivusta halutaan pelkästään yksittäiset kuvatiedostot kaikista albumin sivuista 1,50 €/kuva
Satunnaisten kuvien skannaus 10 €/kpl
Yhden työn minimiveloitus60 €

Albumiskannaus (albumit, joista sivuja ei saa irroitettua tai sivuja ei saa leikata irti

Sivun maksimikoko 30,5 cm x 43,0 cm. Albumin koko sivun skannaus 5,00 €/kpl (600 dpi). Tämä hinta on koko albumin skannaukselle, jolloin skannataan kaikki albumin sivut. Mikäli haluat poimia vain satunnaisia kuvia albumista, skannaushinta on tällöin 10€/kuva.

LisäoptiotHinta
Kuvien erottelu erillisiksi tiedostoiksi 1-299 kuvaa (kaikki albumin kuvat)0,70 €/kpl
Yli 300 kuvaa0,60 €/kpl
Tallennus DVD / muistitikku20 €
Mahdolliset lisäkustannukset:
Lisäkopiot 15,00 €/kpl
Jos albumin sivusta halutaan pelkästään yksittäiset kuvatiedostot kaikista albumin sivuista 3,00 €/kuva
Satunnaisten kuvien skannaus7 €/kpl
Yhden työn minimiveloitus60 €

Negatiivit/positiivit - liuskat tai rullat - liuskassa vähintään 3 ruutua

Kinonegatiivit, puolikinot, APS-negatiivit. Skannaustarkkuus 2300 dpi (kinonegatiivin kuvan koko n. 3050x2050 pikseliä)

Hinta/ruutuHinta
Alle 1000 kpl 0,80 €/kpl
Yli 1000 kpl 0,70 €/kpl
Tallennus DVD / muistitikku20 €
Skannaus TIFF-formaattiinhinnasto +50%
Mahdolliset lisäkustannukset:
Mikäli negatiivit ovat olleet rullalla purkissa vuosikymmeniä ja niistä on tullut käppyriä, joka hankaloittaa käsittelyä. 20 €/rulla
Lisäkopiot 15,00 €/kpl
Yhden työn minimiveloitus60 €

120-filminegatiivit, skannaustarkkuus 2300dpi

Negatiivin koko 6x4,5/6x6/6x7/6x9 (1 tai useampia ruutuja/liuska)

Hinta/ruutuHinta
Alle 1000 kpl 1,50 €/kpl
Yli 1000 kpl 1,20 €/kpl
Tallennus DVD / muistitikku20 €
Skannaus TIFF-formaattiinhinnasto +50%
Mahdolliset lisäkustannukset:
Lisäkopiot 15,00 €/kpl
Yhden työn minimiveloitus60 €

Lataa tästä muistitikkujen sekä kiintolevyjen hinnastoAlkuun

ÄänitteetC-kasetit

Lähetys ja käsittelykulut 20-24 eur/työ.


Tallennamme äänen normaalina audio-levynä, jolloin yhdelle CD-levylle mahtuu n. 80 min. ääntä. Hinta sisältää CD-levyn ja kotelon, joihin molempiin tulostetaan ääninauhan otsikko. Mikäli samalta asiakkaalta tulee useita ääninauhoja, niin laitamme normaalisti 2 - 10 CD-levyä samaan koteloon.


* C-kasetin tarkastusmaksu:

Kun nauha sisältää materiaalia, jota emme voi digitoida tekijänoikeussyistä.

Tallenteiden lukumääräHinta
1 kpl40,00 €/kpl
2 kpl34,00 €/kpl
3 - 5 kpl 29,00 €/kpl
6 - 19 kpl 27,00 €/kpl
20 kpl ja enemmän 24,00 €/kpl
Mahdolliset lisäkustannukset:
Lisäkopiot 15,00 €/kpl
Tarkastusmaksu *5,00 €/nauha
Muistitikun hinta lisätään nettisivulta löytyvän hinnaston mukaisesti.

Kelanauhat

Lähetys ja käsittelykulut 20-24 eur/työ.

Tallennamme äänen normaalina audio-levynä, jolloin yhdelle CD-levylle mahtuu n. 80 min ääntä. Hinta lisätään CD-levy ja kotelo(20,00 €), joihin molempiin tulostetaan kelanauhan otsikko. Mikäli samalta asiakkaalta tulee useita kelanauhoja, niin laitamme normaalisti 2 - 10 CD-levyä samaan koteloon.

* * Kelanauhojen tarkastusmaksu:

Mikäli nauhassa on esim. omaa äänitettä ja kaupallista musiikkia sekaisin, niin erikoiseditoinnista (jossa musiikit poistetaan) veloitetaan 60€/ työtunti.

** Teippiliitos

Kun nauha katkeaa tai jos nauhat liittämättä kelalla 3,00 eur/liitos

Äänen kokonaispituusHinta
0 - 1,5 h1,75 €/min
1,5 - 4 h1,50 €/min
yli 4 h1,25 €/min
CD-levy20,00 €
Muistitikku alkaen 10 €10,00 €/kpl
Lisäkopio CD-levy 15,00 €/kpl
Minimiveloitus60,00 €

Lataa tästä muistitikkujen sekä kiintolevyjen hinnasto

Mahdolliset lisäkustannukset:
Tarkastusmaksu *60 €/ työtunti
Teippiliitos **3,00 €/liitos


Alkuun

MuistikortitPerusmaksu 40 €/kpl + lisäksi veloitamme jokaisesta alkavasta tunnista 15 €. Tuntihinta sisältää kotelot ja DVD- tai Bluray-levyt joihin molempiin tulostetaan otsikot. Normaalisti tallennamme noin kaksi tuntia videota / DVD- tai Blu-ray-levy.

Kiintolevykameraa toimittaessa muista liittää alkuperäiset johdot mukaan.

Hinta
Perusmaksu 40,00 €
Alkava tunti 15,00 €
HD-video: Alkava tunti, 20,00 € (sis. blu-ray -levykkeet)
Lisäkopio DVD 10,00 €
Lisäkopio Blu-ray 15,00 €

Lataa tästä muistitikkujen sekä kiintolevyjen hinnastoAlkuun

CD- / DVD-levyjen korjauksetKorjaamme itsekuvatut videoDVD:t ja kuvaCD:t. VideoDVD:ssä saattaa johonkin kohtaan tulla pikselöitymistä korjauksen seurauksena, mutta levy toimii ja kuva on pääsääntöisesti moitteetonta. KuvaCD:ssä joku / jotkut kuvat voivat pikselöityä, mutta levy toimii ja kuvat ovat pääsääntöisesti moitteettomia. Mikäli korjaus ei onnistu, työstä ei veloiteta.


Lähetys ja käsittelykulut 24 eur.

Hinta
50 €/kpl

Alkuun

Levyjen kopiointiLisäveloitus värikansien ja pintojen teosta 40 €. Voit lähettää sähköpostilla tai tikulla itse tekemäsi DVD-kotelon kannen ja DVD:n pinnan, jolloin lisäveloitusta ei tule.

Hinta / kpl
DVD, ensimmäinen kappale 20 € / kpl
seuraavat kopiot 10 €/ kpl
20 kpl ja enemmän 8 €/kpl


Alkuun